نحوه برخورد با همكار زيرآب زن

آموزه هاي براي زندگي زيباتر

نحوه برخورد با همكار زيرآب زن

نحوه برخورد با همكار زيرآب زن

زيرآب زني به معني بد گفتن از شخصي به اشخاص ديگه است، حالا اين بد گفتن مي تونه گفتن حقايق باشه و يا اينكه دروغگويي و تهمت زدن به اون فرد باشه.

دلايل زيرآب زني مي تونه بخاطر حسادت و يا كينه به وجود بيآد، البته در مواردي هم افرادي هستند كه انگار مريضند و از اين كار لذت مي برند، و يا افرادي هم هستند كه پيش مديران و يا افراد با نفوذ و رده بالا، زيرآب ديگران رو به راحتي مي زنند تا خودشون عزيز و محبوب بشند.

زيرآب زني معمولا در شركت ها و يا سازمان ها به وجود ميآد و دليلش هم اينه كه افراد زيرآب زن ميخواهند خودشان را با اين كار به رده هاي بالاتر سازماني برسانند و خودشان را پيش مديران، خوب جلوه دهند و نورچشمي شوند.

 

نحوه برخورد با همكار زيرآب زن

افراد موزي را شناسايي كنيم

در اين ميان افراد موزي وجود دارند كه شناختن اين افراد به عنوان فرد زيرآب زن خيلي سخته.

افراد موزي نسبت به زيرآب زننان معمولي، خيلي خطرناك ترند، چون اين افراد با موزي گري تمام به ما نزديك مي شند و خودشون رو يك دوست تمام عيار نشان مي دهند و با همين ترفند، از كار ما و موضوعات شخصي ما با خبر مي شند و در يك زمان مناسب زيرآب ما را از بيخ و بُن مي زنند.

من چندين سال قبل در شركتي مشغول به كار بودم، يك همكار بسيار موزي داشتم كه عزيز دوردونه مديران بود و البته خودش رو هم در دل كارمندان ديگه جا كرده بود. انقدر قشنگ نقشش رو بازي مي كرد كه اصلا كسي شك نمي كرد كه فلاني يك زيرآب زن قهار و موزي باشه.

ايشون هر سال ترفيع مي گرفت، حقوقش زيادتر از بقيه مي شد (البته چون من كارمند حسابداري بودم از حقوق ايشون اطلاع داشتم، اما هيچكس بجز من و مديرمالي و مديرعامل از حقوق ايشان خبر نداشت) و پاداش هاي خوبي هم مي گرفت.

وقتي رفته رفته روي رفتار ايشون بيشتر دقت كردم متوجه شدم كه ايشون يك زيرآب زن قهار و موزي هستند و فوق العاده قشنگ زيرآب اشخاصي رو كه دوست نداشتند و ازش خوشش نميآمد، از بيخ و بُن مي زدند.

چون من و مديرمالي در يك اتاق بوديم، يكي دو مرتبه ديدم كه چقدر قشنگ و حرفه اي زيرآب افراد رو ميزنه.

شگرد ايشون اين بود كه اطلاعات واقعي رو از كسي كه ميخواست زيرآبش رو بزنه جمع آوري مي كرد و در يك زمان مناسب اين موارد رو انقدر با ظرافت، با كمي اقراغ و عالي بيان مي كرد كه آدم تصور مي كرد ايشون يك فرشته است و اون شخصي كه داره زيرآبش رو ميزنه يك شيطان به تمام معناست.

البته از حق هم نگذريم چند جا اين زيرآب زني هاي اين طرف باعث شد كه شركت از ضررهاي حتمي نجات پيدا كنه، چون افرادي در مجموعه ما حضور داشتند كه پنهاني براي خودشون شركت ثبت كرده بودند و به عنوان رقيت شركت ما محسوب مي شدند و اين افراد هر جا كه براي معرفي محصولِ ما ميرفتند شركت ما رو زير سوال مي بردند و محصول خودشون رو ارائه مي دادند 

شايد اگر جايگاه ما عوض بشه و يا با يك عينك ديگه به موضوع زيرآب زني نگاه كنيم شايد اين موضوع اصلا رنگ و بوي ديگه اي به خودش بگيره و خيلي هم شخصي كه زيرآب زني ميكنه شخص مهم و محترمي به حساب بيآد.

دقيقا اگر ما از ديد يك مدير به اين موضوع نگاه كنيم همينطور خواهد بود.

در مورد همكار موزي كه در قسمت قبل خدمتتون بيان كردم، دليل اينكه ايشون انقدر پيش مديران محبوب بود همين اطلاعاتي بود كه از كارمندان به مديران مي داد.

و اينكه يك شخص زيرآب زن دقيقا به همين خاطر محبوب ميشه و ترفيع درجه پيدا مي كنه همينه، چون بيشتر مديران دوست دارند كه از داخل سازماني كه در اون مشغول به كار هستند اطلاعات كسب كنند، چون مديران معمولا يا خارج از سازمان هستند و يا مشغله هاي ديگه اي دارند كه نمي توانند از داخل شركت اطلاعي داشته باشند.

منبع: سايت آموزش سخنراني و فن بيان

برگرفته از نوشته: نحوه برخورد با همكار زيرآب زن

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.